Algemeen

De elfde editie van Vakbeurs Recycling krijgt nieuwe tijden voor de openingsdag van het driedaagse evenement. Al tien jaar was de beurs alle dagen open van 13.00 tot 21.00 uur. Op dinsdag 17 november 2020 krijgt de beurs een dag-openstelling van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden voor woensdag 18 november en donderdag 19 november blijven zoals ze waren.

Ivo Horn, marketing event manager bij Easyfairs, licht toe: “De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is volop in beweging. De doelstellingen van bedrijven en overheid worden ambitieuzer en de mogelijkheden voor betere en meer duurzame recycling nemen alleen maar toe. We zien vanuit deze druk enerzijds en kansen anderzijds een flinke bezoekersgroei uit bedrijven met grote afvalstromen en aanbieders van gemeentelijke grondstoffen. De aanpassing naar een dag-openstelling past in de plannen om deze doelgroep beter te faciliteren, aangezien deze sneller kiest voor kantooruren voor een beursbezoek.”

Horn vervolgt: “Het evenement is een vast, jaarlijks netwerkmoment voor de afvalverwerkers en inzamelaars in Nederland. ‘Laagdrempelig, gezellig en gastvrij’ zijn de meest gehoorde duidingen. De gratis catering voor bezoekers en exposanten dragen hier natuurlijk aan bij, maar uiteindelijk gaat het om het exposantenaanbod in de recyclingtechniek dat het kloppende hart vormt van het evenement. En dat aanbod wordt steeds beter, want voor alle afvalstromen zijn producten, diensten en oplossingen te vinden. Om de vertegenwoordigers van ook kleinere en middelgrote bedrijven de mogelijkheid te geven om samen te komen, zijn de avondopenstellingen nog steeds belangrijk en waardevol voor onze exposanten.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven