Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe formule Recycling 4 Plastics

Nieuwe formule: Recycling 4 Plastics

KPlus Kunststoftechniek, totaalleverancier in de kunststoffenbranche, gaat zich naast het brede assortiment nu ook specialiseren. De vraag vanuit de markt naar machines voor een complete recyclageketen voor plastics, heeft hen ertoe aangezet een aparte business unit op te zetten voor deze ‘tak van sport’.

“Recycling 4 Plastics” biedt producten en diensten voor de recycling industrie op het gebied van kunststoffen. In samenwerking met diverse producenten van hoogwaardige technologische systemen, kan men terecht voor machines en randapparatuur die de gehele recyclageketen omvatten, inclusief de kwaliteitscontrole van het maalgoed of eindproduct.

Voor het gemak wordt het recyclageproces samengevat in vier stappen uitgewerkt

In de eerste fase wordt de afvalstroom in kaart gebracht. Om materialen compact te maken voor handzamer gebruik, zijn balenpersen van gerenommeerde fabrikanten aan assortiment toegevoegd. In de tweede fase kan het ingezameld kunststof verkleind worden. Als exclusief agent van Herbold Meckesheim (size reduction technology) …………

Op onze vernieuwde website leest u meer over alles op het gebied van recyclagetechnieken en toebehoren. Niet alleen voor ‘Plastics’, maar ook op het gebied van “Recycling 4 Metal, Paper, Textile en Glass”.