Algemeen

Iedereen kent het probleem van het afval! De grootste zorg zijn de kartonnen dozen en plastic folies. Dit afval neemt veel kostbare ruimte in beslag. Daarnaast is het afvoeren van afval een dure aangelegenheid. “Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing!”, zegt Inge Haahr Jensen, Country Manager van Bramidan Nederland.

Pers de lucht uit uw afval, vergeet de containers en verkoop de balen karton en plastic aan uw afvalbedrijf. Vele bedrijven hebben er reeds voor gekozen om een soortgelijke besparing te realiseren

Bramidan heeft een nieuwe balenpersen ontwikkeld – Het model HDX50 SLD – Deze pers is zeer geluidsarm, heeft een hoge perskracht, tevens is de machine voorzien van een schuifdeur, welke automatisch open gaat als de perscyclus afgelopen is. Bovendien is deze machine, dankzij de schaarcilinders zeer compact. Deze pers is ontworpen voor gebruikers die een kwaliteitsmachine vereisen met, hoge perskracht en een veilige en functionele werkomgeving voor de operator.

“Wij verwachten veel van deze nieuwe balenpers. Er is nu al veel vraag naar een machine zoals deze – Onze klanten willen tegenwoordig zwaardere en meer automatische machines om het personeel minder te belasten.”, zegt Inge Haahr Jensen.

Tijdens de Industriele Week van 2008 presenteert Bramidan hun nieuwe balenpers. Op de stand kunt u ook informatie vinden over grote volautomatische balenpersen en de EPS persen.
U kunt Bramidan vinden op de Macropak, stand nummer 02.C048