Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Alligatorschaar voor MaTech BV

Afgelopen week werd in Essen de beurs Aluminium 08 gehouden, een vakbeurs met alles op het gebied van Aluminium. Het Mierlose bedrijf MaTech BV was hier vertegenwoordigd met een eigen stand. Op deze stand werd een noviteit aan de markt geïntroduceerd, de nieuwe MaTech MULTISHEAR 500, een robuust gebouwde, hydraulische alligatorschaar voor het knippen van ferro en non-ferro materialen.

De MULTISHEAR 500 heeft een meslengte van 500 mm en is voorzien van een hydraulische tegenhouder die het materiaal eerst vastklemt voordat het geknipt wordt, hierdoor is een veilige verwerking gewaarborgd. De bekopening wordt ingesteld middels electronische eindschakelaars, een absoluute verbetering t.o.v. de bekende, maar verouderde en kwetsbare veercontructie. Bij een maximale opening maakt de MaTech MULTISHEAR 17-20 slagen per minuut en is daarmee verruit één van de snelste machines op de markt.

De MaTech MULTISHEAR is van heden uit voorraad leverbaar, tussenverkoop voorbehouden, en kan bezichtigd en gedemonstreerd worden in de nieuwe showroom aan de Ambachtweg in Mierlo