Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe algemeen directeur NRK

Op 1 september 2021 start Harold de Graaf als algemeen directeur van de NRK. Als boegbeeld van deze industrie gaat hij actief bijdragen aan de zichtbaarheid en positionering van de sector in de maatschappij én de meer dan vierhonderd bedrijven die lid zijn van NRK. De Graaf is nu directeur bij de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers Horus.

Over zijn nieuwe uitdaging zegt De Graaf: “Ik vind het eervol om als algemeen directeur van de NRK de bedrijfseconomische en maatschappelijke belangen van de leden in deze innovatieve sector te mogen behartigen. Als rubber- en kunststofindustrie zichtbaar en actief bijdragen aan de ‘Green Deal’ is de maatschappelijke opdracht en daar zal ik als gezicht van de sector en met oog voor ondernemerschap met passie vorm en inhoud aan geven.”

De NRK wil proactief en positief bijdragen aan de maatschappelijke discussie over ontwikkeling, inzet en verwerking van rubber en kunststof. De uitdaging van De Graaf sluit daar logisch op aan. Door aanspreekbaar en toegankelijk te zijn, kunnen de overheid en andere stakeholders de NRK eenvoudiger betrekken in relevante discussies en maatschappelijke trajecten.