Algemeen

Dick Zwaveling is de nieuwe secretaris van het bestuur van Stibat Services. In het dagelijks levens is Zwaveling eigenaar van Rensus, bureau voor onderzoek, advies en management in afvalstromen en secundaire grondstoffen. Hiervoor was hij onder meer werkzaam als general manager van Stichting Nedvang, verantwoordelijk voor de recycling van alle verpakkingsmaterialen in Nederland.

“Met de komst van Dick Zwaveling is Stibat opnieuw een ervaren en deskundig bestuurder rijker”, aldus voorzitter Laurens ten Horn. “Dick heeft een indrukwekkend track record op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en producentenverantwoordelijkheid en is bekend met het reilen en zeilen van een uitvoeringsorganisatie”.

Stibat biedt als non-profit organisatie diensten en oplossingen op het gebied van de inzameling, recycling, informatie, rapportage en maatwerkoplossingen van batterijen en accu’s. Dit alles volgens de Europese wet- en regelgeving. Daarnaast ontzorgt Stibat producenten en importeurs van batterijen en accu’s ten aanzien van het nakomen van hun producentenverantwoordelijkheid.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven