Ga naar hoofdinhoud

NewTon Software 1.0.4 released!

Constante innovatie is een van de speerpunten van NewTon Software. Een gevolg van deze inspanning is de release van NewTon 1.0.4 met meer dan 350 aanpassingen en verbeteringen.

In deze release is veel aandacht besteed aan ondersteuning van de gebruiker vanuit de software zelf door middel van meldingen en informatie. Verder is het NewTon HelpCenter vernieuwd en uitgebreid. Als volledig geïntegreerd onderdeel van de HelpDesk vinden NewTon gebruikers op het HelpCenter handleidingen en informatie voor het antwoord op de meeste gebruikersvragen.

Zoals bekend is de NewTon softwarelijn veelzijdig in te zetten. Te denken valt aan de diverse soorten recyclingbedrijven, zand en grindbedrijven, asfaltcentrales, loonbedrijven, transporteurs en containerverhuurbedrijven. Kort samengevat, elk bedrijf dat op enige manier haar in- en uitgaande stromen wil wegen en haar opslagmaterialen wil registreren op een overzichtelijke manier kan profijt hebben van NewTon.

De release-notes van NewTon 1.0.4. zijn voor NewTon gebruikers te vinden op het NewTon HelpCenter, te bereiken op www.newtonsoftware.nl/helpcenter.

Als u extra informatie wilt over deze release of over NewTon Software kunt u contact opnemen met Con Systems…