Ga naar hoofdinhoud

NewTon nieuwsbrief vernieuwd!

Con Systems, producent en leverancier van NewTon Software heeft met ingang van deze maand haar digitale nieuwsbrief vernieuwd.

Middels deze nieuwsbrief willen zij geïnteresseerde lezers periodiek op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die plaatsvinden rond NewTon en de branches waarin NewTon gebruikt wordt. Zoals bekend is de NewTon softwarelijn veelzijdig in te zetten. Te denken valt aan de diverse soorten recyclingbedrijven, zand en grindbedrijven, asfaltcentrales, loonbedrijven, transporteurs en containerverhuurbedrijven. Kort samengevat, elk bedrijf dat op enige manier haar in- en uitgaande stromen wil wegen en haar opslagmaterialen wil registreren op een overzichtelijke manier kan profijt hebben van NewTon.

De NewTon nieuwsbrief zal maandelijks verschijnen. Een van de vernieuwingen is dat een NewTon gebruiker in de spotlights wordt gezet. Verder gaat men dieper in op een bepaalde NewTon module en zal er algemeen NewTon nieuws worden gepubliceerd.

In de editie van november staat een interview met Koster Metalen uit Beverwijk en
de module die deze maand uitgelicht wordt is de “Gemiddelde prijzen” module, een module die erop is gericht om uw voorraad op basis van een juiste gemiddelde prijs te kunnen waarderen.

Klik hier voor aanmelden voor de NewTon Nieuwsbrief