Ga naar hoofdinhoud

Nationale Snipperdag voor bedrijven en particulieren.

Reisswolf Nederland, een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in data- en archiefvernietiging, organiseert op 1 oktober opnieuw de Nationale Snipperdag. Een vrolijke naam waarmee Reisswolf aandacht vraagt voor een serieuze zaak: de adequate vernietiging van vertrouwelijke bedrijfsinformatie, archieven en dossiers. Naast data- en archiefvernietiging levert REISSWOLF ook diensten op het gebied van veilige archiefopslag en digitaal archiefbeheer.

Ter plekke gratis je archief laten vernietigen.
Tijdens de Nationale Snipperdag kunnen bezoekers hun zelf meegebrachte documenten en archieven laten vernietigen. Op deze manier wil Reisswolf laten zien hoe het proces van 100% betrouwbare datavernietiging verloopt. Deze demonstratie is geheel gratis.

Gratis security container op proef.
Geïnteresseerden kunnen tijdens de Nationale Snipperdag ook de Reisswolf security container aanvragen. Deze geavanceerde ‘versnipperaar’ wordt door Reisswolf een maand lang gratis geplaatst bij bedrijven, instellingen en andere organisaties waar verantwoorde gegevensvernietiging van cruciaal belang is.

Nationale Snipperdag bij alle vestigingen.
De Nationale Snipperdag van Reisswolf vindt plaats in alle vier de vestigingen: in Hengelo, Wognum, Scheemda en Heesch.