Algemeen

De oudste particuliere reststoffenbeurs in Europa is geheel vernieuwd. Hergebruik van reststoffen is ook een grensoverschrijdende activiteit en daarom is de website nu ook in het duits en engels te raadplegen. Vooral van onze oosterburen is veel aandacht voor de Reststoffenbeurs. Daarom is de website meertalig gemaakt.

Niet alleen vraag en aanbod van stoffen, maar ook de webmail voor abonnees is meertalig. Nieuw is ook dat abonnees zelf hun vermeldingen kunnen aanpassen en nieuwe vermeldingen direct opgeven. Dankzij de directe verwerking van mutaties is de Reststoffenbeurs nu altijd up-to-date.

Door middel van een wekelijkse e-mail service ‘Waste Weekly’ worden gebruikers op de hoogte gehouden van de laatste toevoegingen op de reststoffenbeurs. Via deze gratis e-mail berichten wordt een overzicht van actuele aangeboden en gevraagde stoffen uit een bepaalde rubriek toegezonden.

Inmiddels speelt `vraag & aanbod van reststoffen` zich helemaal af via internet. Hiermee is het mogelijk om snel en adequaat informatie te bieden en te verwerken. De Reststoffenbeurs werkt samen met Afvalgids.nl, een onafhankelijke marktplaats voor dienstverlening en producten uit de afvalbranche. Beide initiatieven zijn de belangrijkste portals in Nederland voor alles wat met afval heeft te maken.