Algemeen

In opdracht van IVM o.v. (Intergemeentelijke opdrachthoudende Vereniging voor huisvuilverwerking Meetjesland) start Lammertyn.net (een dochteronderneming van Ortessa) per 1 april 2021 met de inzameling voor huis-aan-huis inzameling in de Vlaamse gemeenten Assenede, Sint-Laureins, Eeklo en Evergem.

Dit betreft het eerste perceel in de aanbesteding 2020/34 perceel Noord. De
opdracht omvat de inzameling van Groente, Fruit- en Tuinafval in containers en restafval in zakken bij ruim 77 duizend inwoners (31 duizend aansluitingen).

In dezelfde aanbesteding heeft Lammertyn.net eveneens de opdracht, als onderaannemer, voor het tweede perceel Zuid gekregen. Dat betreft restafval inzamelen bij de gemeenten Pinte, Nazareth en Merelbeke voor ruim 62 duizend inwoners (24 duizend aansluitingen) waar
Lammertyn.net voor zorgdraagt vanaf 1 april 2021.

“Voor Lammertyn.net betekent de gunning een mooie groei in marktaandeel van de huis-aanhuis inzameling bij particulieren”, aldus Koen Lammertyn oprichter en directeur. “Door focus hebben we hebben de afgelopen drie jaar bijna een verdubbeling van het aantal aansluitingen aan onze portefeuille mogen toevoegen. Een groot compliment voor de enorme inspanningen van onze medewerkers.”

Het wagenpark wordt uitgebreid met 8 persvuilniswagens waarmee er een dagelijkse vloot van dertig perswagens in Vlaanderen op de baan zit. Voor de werkgelegenheid, in de omgeving van de eerder genoemde gemeenten, is de opdracht een mooie opsteker. Het is in de planning om een standplaats in regio van Gent op te richten en van daaruit het project aan te sturen. Voor dit project is Lammertyn.net op zoek naar 25 nieuwe medewerkers, waaronder chauffeurs, beladers en een sitemanager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven