Algemeen

Renewi heeft Meinderdjan Botman aangesteld als Managing Director voor de Commercial Waste Nederland divisie. Hij versterkt in deze rol het Renewi Executive Committee en volgt Otto de Bont op, die voorafgaand aan zijn benoeming tot CEO deze divisie leidde.

Botman heeft een sterk track record in supply chain en logistieke managementfuncties. Hij is meer dan twintig jaar werkzaam in dit gebied en heeft ervaring in onder meer freight forwarding, & contract logistics, global supply chains en innovatie. Gedurende zijn carrière heeft hij brede ervaring opgebouwd in alle aspecten van keten- en logistieke management, inclusief projectbeheer, IT, sales, marketing, business development, productontwikkeling en algemene management.

De afgelopen veertien jaar had de nieuwe topman van Renewi verschillende leidinggevende functies bij DSV Solutions A/S. Daarvoor speelde hij een leidende rol bij de fusie en integratie van de Koninklijke Frans Maas Groep N.V. door DSV, waar hij uiteindelijk Chief Commercial Officer van DSV Solutions A/S werd.

De Bont is verheugd met de aanstelling van Botman: “De Renewi Commercial Waste Netherlands divisie is een vitaal en dynamisch onderdeel van Renewi. De brede en diepgaande ervaring van Meinderdjan gaat een belangrijke bijdrage leveren aan ons bedrijf.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven