Ga naar hoofdinhoud

Meeuwenoord Groep kiest schonere brandstof!

Meeuwenoord uit Noordwijkerhout gebruikt per 1-1-2009 milieuvriendelijker en brandstofbesparende Excellium Truck Diesel van Total. Meeuwenoord is in de ruime Duin- & Bollenstreek één van de bekendste en oudste spelers in de branches van transport en recycling.

Goed zicht op de toekomst!
Meeuwenoord Groep hecht, ook en juist in deze tijd, grote waarde aan service, klantgerichtheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid en heeft in dit kader nieuwe ontwikkelingen:

– Per 1 januari 2009 wordt Total Excellium Truck Diesel gebruikt. Een milieuvriendelijker en brandstofbesparende oplossing die past in de gedachte van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
– Er is geïnvesteerd in drie nieuwe vrachtwagen(combinatie)s. Het betreft een nieuwe vrachtwagen combinatie voor geconditioneerd transport, een trekker oplegger combinatie met zogenoemde “Walking Floor” en tot slot een veelzijdig uitgeruste containerauto.
– Meeuwenoord was ook dit jaar weer op de Mechanisatietentoonstelling 2009 in Lisse en had net als vorig jaar een leuke prijsvraag (zie foto: prijswinnaar 2008).
– Meeuwenoord heeft haar websites in een nieuw en fris jasje gestoken
– Tot slot is Richard Meeuwenoord aangesteld als Commercieel Manager

Kortom nieuwe ontwikkelingen waar Meeuwenoord investeert in hoogwaardige middelen en diensten om haar klanten te kunnen voorzien in de vraag naar kwalitatief en servicegerichte oplossingen binnen transport en afvalverwerking.