Ga naar hoofdinhoud

Meer hefvermogen voor elektrische heftrucks Linde

Foto: Motrac

De nieuwste elektrische heftrucks van Linde Material Handling zijn nu verkrijgbaar met een capaciteit van 3,5 tot 5 ton. Hiermee zijn ze geschikt voor meer veeleisende werkzaamheden in bijvoorbeeld de papier-, hout-, dranken- en chemische industrie.

De nieuwe Linde X35 tot X50 modellen kunnen nu zware lasten van 3,5 tot 5 ton getild worden. Deze nieuwe elektrische vorkheftruck combineert de kracht en het uithoudingsvermogen van een verbrandingstruck met het dynamische en een nuluitstoot van een elektrische vorkheftruck. “Deze hogere gewichtsklasse is een belangrijke mijlpaal voor onze klanten, want het betekent dat de trucks ondanks dat er een grote last op de vorken ligt, wel aanzienlijke hellingen op en af kunnen rijden en toch voortdurend maximale capaciteit aankunnen. Bovendien zijn ze bestand tegen extreme hoeveelheden stof en vuil, omdat alle onderdelen zo zijn ingepakt, dat ze waterdicht en stofdicht zijn,” aldus senior productmanager Björn Walter.

De X-modellen zijn volgens de fabrikant geschikt voor gebruik op oneffen terrein in buitengebieden. De klassieke E-modellen zijn geoptimaliseerd voor gebruik in bijvoorbeeld loodsen. Beide series zijn inmiddels verkrijgbaar.

Foto: Motrac

Eén reactie op “Meer hefvermogen voor elektrische heftrucks Linde

Reacties zijn uitgeschakeld.