Ga naar hoofdinhoud

Marijs Recyclingtechniek introduceert verhuurservice van zeven en brekers

Het in Mariënberg gevestigde Marijs recyclingtechniek heeft als service voor haar klanten een verhuurvloot gestart voor het verhuren van zeefmachines en puinbrekers.

Na steeds meer vragen uit de markt voor het inhuren van zeven en brekers door klanten voor het opvangen van pieken in het werk of voor het inzetten als vervangende machines tijdens onderhoud of reparatie heeft Marijs Recyclingtechniek besloten aan deze vraag te beantwoorden.

Marijs heeft voor deze verhuurservice zowel www.zeefhuren.nl als www.brekerhuren als medium genomen. Op deze sites zullen op korte termijn alle beschikbare machines duidelijk worden omschreven met de daarbij behorende mogelijkheden en toepassingen.

In de verhuurvloot zijn de welbekende Powerscreen zeefmachines van de typen Powerscreen Warrior 1400 en Powerscreen Chieftain 1400 opgenomen. Natuurlijk zijn vele verschillende zeefdekken beschikbaar van zeer fijne dekken tot zware vingerzeven,zodat voor iedere zeefklus de juist dekken worden gemonteerd.

Naast de zeefmachines zullen ook Terex Pegson’s puinbrekers van het type Metrotrak worden ingezet in de verhuurvloot. Deze rupsmobiele puinbrekers zijn met een eigen gewicht van ca. 27 ton gemakkelijk te transporteren en door de compacte opbouw bijna inzetbaar op alle locaties.

Voor een goed en deugdelijk advies staat uiteraard het team van Marijs recyclingtechniek paraat, zodat voor iedere klus de juiste machine kan worden ingezet.