Ga naar hoofdinhoud

Marc Spekreijse nieuwe directeur van Circular Plastics NL

Marc Spekreijse. Foto: Circular Plastics NL

Circular Plastics NL heeft sinds 1 februari een nieuwe directeur: Marc Spekreijse. Hij is verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van het Nationaal Groeifondsprogramma Circular Plastics NL, waarin industrie en de onderzoekswereld samenwerken om de waardeketen van kunststofproducten technologisch te innoveren en circulair te maken.

Marc heeft chemische technologie gestudeerd met een specialisatie in materiaalkunde / polymeertechnologie. Bestuursvoorzitter Bert van der Zwaan is erg blij met de komst van de nieuwe directeur: “We zien Marc als de perfecte verbinder van alle partijen die willen werken aan een maatschappij die circulair is op het cruciale terrein van kunststof. Hij is de juiste man om Circular Plastics NL uit te bouwen tot een belangrijke speler binnen de Nederlandse circulaire economie en een leidend initiatief in Europa“.

Eén reactie op “Marc Spekreijse nieuwe directeur van Circular Plastics NL

  • JR de Jong

    L.S.,

    Met alle respect, maar wij lopen tegen de situatie aan dat wij niet-recyclebaar plastic verwerken via pyrolyse en dat wij grondstoffen moeten halen uit het buitenland. In een aantal situaties betreft het uitgevoerd Nederlands plastic.

Reacties zijn uitgeschakeld.