Ga naar hoofdinhoud

Lubo Systems breidt verkoopteam uit

Onlangs heeft Lubo Systems haar verkoopteam uitgebreid met twee nieuwe buitendienstmedewerkers. De heer Jos Brakenhoff en de heer Sikko Luinge gaan zich bezig houden met de verkoop van op de Europese markt, waarbij Sikko Luinge zich meer gaat richten op de Bouw en Sloop afval markt in de Benelux.

Lubo Systems voelt zich thuis op de Bouw en Sloop Afval markt. Er staan wereldwijd diverse scheidingsinstallaties opgesteld die ruimschoots voldoen aan de verwachtingen van de eindgebruikers.
Deze scheidingsinstallaties zijn vanzelfsprekend voorzien van de door Lubo Systems gepatenteerde sterzeeftechniek. Door deze techniek kunnen materialen van alle soorten en maten in fractiegrootte van elkaar gescheiden worden. Deze compleet geïntegreerde installatie kunnen wij afleveren inclusief windshifting, ferro- en non-ferro scheiders en glasbrekers. Maar ook een waterbadscheider valt binnen de scope van levering. Door het slim toepassen van deze scheidingstechnieken kan de eindfractie zo zuiver mogelijk verkregen worden. Mobiele scheidingstechnieken kent Lubo in de vorm van de Neptunes, die zeeft ter plaatse aarde, bio-afval, compost en bouw en sloopafval in twee tot drie fracties.