Ga naar hoofdinhoud

LMC Gennep levert Terra Select T6 aan Loonbedrijf Van Lin-Bergen

LMC Gennep levert 1e Terra Select aan Loonbedrijf Van Lin-Bergen.

Onlangs leverde LMC Gennep uit Heijen , in samenwerking met Van Bemmel machine import uit IJsselstein , een nieuwe Terra Select trommelzeef type T6 af bij Loonbedrijf Van Lin v.o.f. uit Bergen-Limburg.

Dhr Robert Baggermans ,sinds 1 januari eigenaar van LMC Gennep –Heijen , overhandigde de sleutels aan Dhr John van Lin, eigenaar van Loonbedrijf Van Lin vof Bergen. Van Lin is vooral gespecialiseerd in het hakselen en drogen van mais, rooien en transport van suikerbieten en grondverzet. Ter uitbreiding van het programma opende Van Lin sedert november 2008 een geheel nieuwe composteerlocatie voor de verwerking van groenafval tot compost en biomassa en de verwerking van tomaten en komkommerloof tot compost.
Voor het benodigde machinepark zocht Van Lin contact met huisleverancier LMC Gennep ,die vervolgens Sjaak van den Berg inschakelde van Van Bemmel machine import.

De keuze viel uiteindelijk op het vlaggeschip T6 uit de serie van Terra Select.
De zeef werd geleverd met 2 trommels 30×30 en 15x15mm en is voorzien van cleanfix , 4 hydraulische steunpoten, zij- en dwarsband uit 1 geheel , en werd geleverd op ZZ kenteken.
Deze zeefmachine heeft een trommeldiameter van 2.200mm een effectieve zeefoppervlakte van 33m2 en een bunkerlengte van 4000mm met een inhoud van 5,5m3.