Ga naar hoofdinhoud

Lammers & van Cleeff wordt wereldwijd LC Packaging

Lammers & van Cleeff bv heeft vanaf 1 januari 2008 al haar activiteiten wereldwijd onder de bedrijfsnaam LC Packaging ondergebracht.

De naamswijziging onderstreept de voortschrijdende internationalisering van het bedrijf. Opgericht in 1923 werd in 1981 de eerste buitenlandse vestiging geopend. LC Packaging is heden in 8 landen direct actief; NL, UK, België, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Duitsland en Roemenië. Met 150 werknemers is in 2007 een omzet behaald van EUR90 mln. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Voornaamste afzetmarkten zijn de agrarische (AGF) en industriële sector.

LC Packaging bestaat uit 4 BU`s: Golfkarton (binnen de groep geproduceerd door Pacapime NV uit Halle. België), Flexible Intermediate Bulk Containers (productie locaties voornamelijk in het Verre Oosten), Kunststof en Jute Export- en Consumenten verpakkingen (productie locaties voornamelijk in het Verre Oosten) en Verpakkingsmachines (oa Affeldt uit Duitsland). LC Packaging is een vooraanstaande speler in de Europese markt, in verschillende marktsegmenten zelfs marktleider. De combinatie van bijna 50,000 m2 opslag ruimte en eigen productie locaties is de sleutel tot het huidige succes gebleken.