Ga naar hoofdinhoud

Kringloop ‘De Greep’ Gouda opent 2 februari in nieuw pand

Kringloopwinkel ‘De Greep’ in Gouda heeft een drukke periode achter de rug. De nieuwe winkel is verhuisd naar een nieuw en groter pand (900 m2) aan de Fluwelensingel 86 te Gouda en opent zaterdag 2 februari haar deuren. Kringloop ‘De Greep’ maakt sinds september 2007 deel uit van de nieuwe kringlooporganisatie Kringloop Midden-Holland BV.

Andere positieve gevolgen van de toetreding tot Kringloop Midden-Holland zijn ook een nieuwe huisstijl en langere, klantvriendelijke, openingstijden. Ook is er een nieuw 0800 telefoonnummer voor het gratis laten ophalen van herbruikbare goederen. Bel 0800-574 64 54 voor de ophaaldienst. Kringloop ‘De Greep’ beschikt vanaf eind februari over een eigen bezorg-en ophaaldienst voor Gouda en omstreken.

Kringloop ‘De Greep’ is vijf maanden gesloten geweest. De banen zijn gedurende deze periode behouden gebleven. De werknemers waren tijdelijk werkzaam bij andere winkels van Kringloop Midden-Holland. Gezien de grootte van het nieuwe pand verwacht de winkel het aantal arbeidsplaatsen dit jaar nog te kunnen uitbreiden.

Het adres aan de Fluwelensingel 86 is in eerste instantie tijdelijk. De winkel zal hier in ieder geval twee jaar blijven.

Het nieuwe logo prijkt op de gevel. Alle medewerkers dragen de nieuwe bedrijfskleding: rode polo’s en T-shirts. Het nieuwe logo zal binnenkort ook op, bijvoorbeeld, de eigen kringloopvrachtauto te zien zijn.