Ga naar hoofdinhoud

Korevaar Sloop- en Aanneming uit Langerak nu stofvrij

De firma Korevaar uit Langerak heeft de nieuwe aanwinst van leverancier MB Dustcontrol BV uit Den Haag in gebruik genomen.
De SprayCannon 20 nevelkanon die gemonteerd is op een 3-assige aanhangwagen voorzien van Nederlands kenteken en uitgevoerd is met een telescopische mast, welke tot 6 meter omhoog kan worden bewogen.
Deze unit is geheel self-supporting, voorzien van 2.500 liter watertank en generator om stofvorming te kunnen tegen gaan op plaatsen waar geen water en stroomvoorziening aanwezig is.

Omdat de firma Korevaar sinds kort zijn nieuwe recycling locatie in gebruik genomen heeft in Groot-Ammers is er vanaf het begin gelijk rekening gehouden met fijnstof overlast in de omliggende omgeving.
Zoals Dhr. Wim Korevaar (Directeur) zelf aangeeft “het is altijd belangrijk dat je op een prettige manier met de buurt kan samenwerken”
In samenwerking met leverancier MB Dustcontrol BV kunt u bij de firma Korevaar deze machine ook huren om eens te proberen of deze machine de oplossing is voor uw stofprobleem.

foto: v.l.n.r. Dhr. A. Korevaar, verkoper B. van Fruchten en Dhr. W. Korevaar