Algemeen

De ReinigingsDemoDagen (RDD) staan weer voor de deur. De RDD worden gehouden op 5 en 6 juni op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. De RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Deze negende editie telt maar liefst 88 exposanten.

Het buitenevent geeft weer een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook dit jaar is onder de exposanten veel aandacht voor alternatieve brandstoffen en de transitie naar zero-emissie vervoer.

Het NMM ligt in het Park Vliegbasis Soesterberg: een plek met allure, centraal in Nederland, goed bereikbaar met, naast een imposant museumgebouw, een uitgestrekt verhard buitenterrein. Meer informatie is te vinden op de RDD website. Toegang is gratis, maar de organisatie vragen bezoekers zich van tevoren via de website (www.reinigingsdemodagen.nl) aan te melden.

De ReinigingsDemoDagen (RDD) is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld.Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien en ervaren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven