Algemeen

Het is alweer 25 jaar geleden dat TSN een vestiging opende in Breda. Na Arnhem en Amsterdam de derde TSN vestiging in Nederland. De vestiging, die toen gehuisvest was op de Voorerf 37 in Breda, groeide al na vijf jaar uit het pand door de sterk toenemende hoeveelheid werk en aantal klanten. Door deze enorme groei, verhuisde de vestiging naar een groter pand aan de Weidehek 73 in Breda. Tot op de dag van vandaag is deze locatie een belangrijke schakel in het servicenetwerk van REMA TIP TSN. De werkzaamheden en klanten groeien nog steeds elk jaar.

Ook in de vestiging in Ridderkerk was er een klein feestje. Daar werd het tienjarig bestaan gevierd. REMA TIP TOP TSN is dé grootste totaalleverancier van rubber transportbanden, transportband componenten, slijtvast-, corrosie bestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda en Ridderkerk. Door die spreiding kunnen de klanten snel worden geholpen. Service en reparatie zijn immers heel belangrijk, om te zorgen dat het proces kan doorgaan.

Kortom, overal waar transportbanden nodig zijn, heeft REMA TIP TOP TSN haar eigen specialisme en specifieke aanpak. Dit zowel in kennis als materiaal. Met ruim zeventig servicemonteurs in Nederland en een Europees netwerk met goed opgeleide service monteurs achter de hand, staat REMA TIP TOP TSN klaar om elke storing, schade of probleem aan een transportband goed op te lossen.