Ga naar hoofdinhoud

Jaarcongres 2021 Arbocatalogus Afvalbranche over agressie en geweld

Foto: NIVOO

Agressie en geweld is een steeds belangrijker maatschappelijk thema. Ook de afvalbranche heeft ermee te maken. Het speelt zowel intern, denk bijvoorbeeld aan pesten en discriminatie, als extern, zoals in het verkeer en de milieustraat. Agressie en geweld kan leiden tot werkstress en op de lange duur tot gezondheidsproblemen. Fysieke agressie kan behalve tot stress ook resulteren in lichamelijk letsel.

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche houdt op 23 november 2021 haar jaarcongres met als thema ‘Agressie en Geweld’. Het doel is leidinggevenden en KAM-specialisten tools aan te reiken hoe om te gaan met agressie en geweld. Tools waarmee ze binnen de eigen organisatie en met hun eigen collega’s direct aan de slag kunnen gaan. Het congres vindt in de middag plaats bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.

De komende maanden wordt het programma verder ingevuld. Aanmelden is al mogelijk. Door een e-mail met onderwerp ‘Aanmelden StAA-jaarcongres’ te sturen naar info@arbocatalogus-afvalbranche.nl, o.v.v. organisatie, naam, functie en e-mailadres.