Algemeen
De winnaar van de Award 2019 was Garçon Wines.

Verpakkings- en productontwerpers, fabrikanten, merkeigenaren, retailers, kunststofverwerkers en leveranciers van gerecycled en recyclebare kunststofverpakkingen worden uitgenodigd door organisator Plastics Recyclers Europe om deel te nemen aan de Plastics Recycling Awards Europe 2020.

Het inzenden voor het Plastic Packaging Product of the Year voor nieuwe kunststof verpakkingen van consumentenproducten is onlangs geopend. De jury gaat op zoek naar innovatieve en recyclebare verpakkingsontwerpen die ook gerecycled kunststof bevatten. De winnaar van de Award 2019 was Garçon Wines voor haar innovatieve en duurzame 100% rPET, platte wijnfles.

De sluitingsdatum voor het indienen van de inzendingen is vrijdag 22 november 2019. De finalisten worden aangekondigd in januari 2020 en tentoongesteld tijdens beide dagen van de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) op 25 en 26 maart. De uitreiking van de Awards vindt plaats in de RAI Amsterdam op de tweede dag van de show, zijnde 26 maart 2020.

Voor meer informatie en online toegang tot de kunststof recycling Awards 2020: https://prseventeurope.com/prse2020/en/page/awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven