Ga naar hoofdinhoud

Schrijf je in voor de Student Recycling Award 2022

Foto: BRBS

De Branchevereniging Recycling Breken en Sorteren (BRBS) reikt in november de Student Recycling Award uit. De inschrijving voor deze aanmoedigingsprijs voor Wo- en Hbo-studenten is nu geopend.

BRBS Recycling stimuleert het onderzoek naar meer en betere recycling. Om te investeren in de toekomstige generatie recyclers en afvalverwerkers heeft BRBS de jaarlijkse Student Recycling Award in het leven geroepen. Een aanmoedigingsprijs voor WO- en Hbo-studenten die zich kunnen inschrijven door (in overleg met de vakdocent) hun afstudeeropdracht of stageverslag in te zenden. Uit de inzendingen worden de besten genomineerd voor de uitreiking van de award. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Recyclingsymposium op 16 november 2022 dat plaatsvindt in Gorinchem tijdens de Vakbeurs Recycling.

Vakkundige jury

De jury van deze Student Recycling Awards bestaat uit experts op het gebied van recycling uit bedrijfsleven en onderwijs. Zo ook Martijn Reintjes, hoofdredacteur Recycling Magazine Benelux en Recycling International. De juryleden beoordelen de inzendingen op:

• Goede bijdrage aan de recycling en circulariteit
• Opschaalbaar: geografisch, kwaliteit en of kwantiteit
• Hoger in de afvalhiërarchie / Ladder van Lansink
• Innovatief karakter
• Praktisch haalbaar
• Werkelijke impact op de sector

Aanmelden

Studenten kunnen zich aanmelden tot 1 oktober 2022. Dit kan door een mail te sturen onder vermelding van Student Recycling Award 2022 naar info@brbs.nl, met hierin de contactgegevens, opleidingsgegevens en het onderwerp van het onderzoek.