Ga naar hoofdinhoud

Hyundai laadschop geleverd aan De Zandhaas,Zand- en Grindhandel B.V. in Utrecht

Van der Spek Vianen B.V. heeft een nieuwe Hyundai H760-7AXTD in gebruik gesteld bij De Zandhaas,Zand- en Grindhandel B.V. in Utrecht.

De Zandhaas, Zand en Grindhandel B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf dat op dit moment met ruim 20 trekkende eenheden door geheel Nederland kwalitatief hoogwaardige bouwstoffen levert zoals zand en grind voor betonproductie,ophoogzand en grondstoffen voor sportvelden.

De geleverd Hyundai H760-7AXTD is voorzien van een standaard verlengt laderframe waardoor de XTD een 400mm hogere penhoogte heeft dan de standaard H760-7A, door deze hoge uitkiphoogte kan De Zandhaas ook zonder problemen de trailers van Van Vliet afbouw beladen welke veelvuldig beladen worden op de werf in Utrecht.

Voor de aandrijving draagt een zuinige Tier III Cummins QSB 6,7 liter motor met turbo interkoeler met een vermogen van 162Kw.

Op wens van De Zandhaas is de laadshop uitgevoerd met joystickbesturing,centrale smering en een extra hydraulisch functie voor het aansluiten van een rolbezem welke eenvoudig gemonteerd kan worden aan de hydraulische snelwissel.