Ga naar hoofdinhoud

HITMA Process nieuwe vertegenwoordiger Foxboro en Eckardt in Benelux

Invensys Process Systems N.V. (IPS) en Indutrade AB, Zweedse holding met meer dan honderd onafhankelijke technische (handels)ondernemingen, zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor hebben met ingang van
1 januari jongstleden vijf Indutrade-bedrijven de officiële vertegenwoordiging verkregen van de Foxboro- en Eckardt-procesinstrumentatie. HITMA Process B.V., dochteronderneming van Indutrade, is nu de exclusieve distributeur voor de Benelux. De “zusterbedrijven” van HITMA Process in Scandinavië verzorgen de in- en verkoop voor Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen.

De samenwerking tussen IPS en HITMA Process gaat verder dan alleen de vertegenwoordiging van de Foxboro- en Eckardt-procesinstrumentatie. IPS zal op haar beurt weer producten inkopen bij de Indutrade-bedrijven. De organisaties gaan als partners totaaloplossingen bieden voor maximalisatie van de plantperformance in o.a de olie en gaswinning, chemie, petrochemie en energieopwekking met als basis het procesautomatiseringsprogramma van IPS.