Ga naar hoofdinhoud

HITMA Instrumentatie op M+R in Antwerpen

HITMA Instrumentatie B.V. is op 12 maart aanstaande aanwezig tijdens de eendagsbeurs M+R in de Antwerp Expo. Op stand M406 toont het bedrijf alle series van de nieuwe lijn multifunctionele klimaattesters van fabrikant Kimo. Daarnaast kan de beursbezoeker bij HITMA Instrumentatie terecht voor procesinstrumentatie van toonaangevende merken voor uiteenlopende industriële meet- en regeltoepassingen.

De nieuwe lijn Kimo-klimaattesters bestaat uit de Klassse 100-, 200-, en 300-series in uitvoeringen voor luchtsnelheid, volume, luchtvochtigheid, temperatuur, druk(verschil) en omwentelingen. Het betreft o.a. anometers, hygrometers, micromanometers, pitotbuizen met anometers, thermometers (met en zonder logfunctie), Smart Pro- en wireless-opnemers en diverse uitwisselbare meetmodules. Alle instrumenten worden geleverd met kalibratierapport of testcertificaat. De nieuwe lijn is gebaseerd op de bekende klimaatmeters van Kimo, maar biedt een sterk uitgebreide functionaliteit en een groot helder display met achtergrondverlichting.

HITMA Instrumentatie toont ook meet- en regelproducten voor procesbeheersing in industriële productieprocessen. Het gamma procesinstrumentatie bestaat onder andere uit regelaars, schakelaars, transmitters, indicators en instrumenten t.b.v. drukbeveiliging. Veel producten zijn ATEX-gecertificeerd. HITMA Instrumentatie levert de meeste toestellen uit voorraad, zodat de klant ze binnen 24 uur in huis heeft.