Algemeen

Het voordeel van refurbished printen

Wanneer je besluit een printer te gaan kopen, denk je misschien niet direct aan het kopen van een refurbished printer. Toch kan dit enorm veel voordelen hebben. Welke voordelen dat precies zijn, leggen we je hieronder uit.

Wat is refurbished
Laten we je eerst even uitleggen wat een refurbished printer precies is. In feite betekent refurbished tweedehands. Waar je echter een tweedehands jas precies koopt zoals deze was, is dat bij een printer niet het geval. Wanneer je een refurbished printer koopt, kun je ervan uitgaan dat deze is opgeknapt en nog perfect werkt.

Verschillende bedrijven, zoals Refurbished Printer, handelen in tweedehands printers en zijn hier dan ook gespecialiseerd in. Wanneer zij een printer in handen krijgen, wordt deze printer eerst van top tot teen gecheckt. Kapotte of beschadigde onderdelen worden vervangen en de printer wordt een paar keer getest voordat hij weer op de markt wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat je, wanneer je een tweedehands printer koopt, eigenlijk gewoon een nieuwe printer koopt.

Lage prijs, hoge kwaliteit
Zoals we hierboven al schreven, zorgen bedrijven als Refurbished Printer voor een enorm hoge kwaliteit van hun producten. Het feit dat de printers tweedehands zijn, maakt dat de printers een stuk goedkoper zijn dan wanneer je deze nieuw zou kopen. Aangezien de printers helemaal onder handen zijn genomen, zijn ze nog wel van hoge kwaliteit, waardoor ze nog met gemak een aantal jaren mee gaan. Vaak geven bedrijven zelfs een aantal jaar garantie.

Wil je extra voorzichtig omgaan met je portemonnee? Refurbished Printer heeft ook toners en cartridges van eigen merk. Deze zijn zo gemaakt dat ze in alle printers die zij verkopen passen, maar zijn een stuk goedkoper.

Beter voor het milieu
Een refurbished printer heeft nog een ander groot voordeel. Wanneer je besluit een refurbished printer te kopen, is dat namelijk veel beter voor het milieu. Als je een nieuwe printer koopt, betekent dit dat deze helemaal geproduceerd moet worden en dat hier behoorlijk wat schadelijke stoffen in zijn gegaan. Bij een refurbished printer ben je een product letterlijk aan het hergebruiken. Een voorbeeld om mee te vergelijken? Tweedehands kleding is ook veel beter voor het milieu, omdat er geen nieuwe kleding voor geproduceerd hoeft te worden én omdat de kleding niet als afval verwerkt hoeft te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven