Algemeen

Heezen B.V. kiest voor IBEX 7502 HS

SONY DSC

Na een tevreden demo in december heeft het in Eindhoven gevestigde Heezen B.V. begin dit jaar een Dehaco IBEX 7502HS hydraulische sloophamer aangeschaft. Doordat het bedrijf steeds grotere klussen moet uitvoeren, kon het er niet omheen een zwaardere kraan aan te schaffen. Daarom is een nieuwe CAT 374F UHD Ultra High Demolition toegevoegd aan het machinepark.

De huidige tools waren te licht voor deze kraan, waardoor Heezen B.V. vorig jaar al een DSG 5000 sloop- en sorteergrijper heeft aangeschaft. Dit jaar zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe hydraulische sloophamer. Machinist Rinus van Heezen B.V. vertelt dat Cor Nell (rayonmanager bij Dehaco) na het horen van de zoektocht naar een nieuwe sloophamer, nog geen twee dagen later bij hem op de stoep stond mét een nieuwe sloophamer.

De IBEX 7502HS is eerst door de zeer ervaren machinist Rinus uitvoerig op de proef gesteld, voordat er een definitieve keuze werd gemaakt. Op de vraag of de hamer hem beviel, antwoordt hij lachend: “Jazeker, maar alles wat nieuw is, is mooi!” De IBEX 7502HS is direct op een grote klus in Etten-Leur ingezet, waar zeer zware funderingen gesloopt worden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven