Ga naar hoofdinhoud

Hako komt naar u toe!

Op 4 maart start de Hako Benelux Demotour! In Nederland, België en Luxemburg demonstreren wij u op maar liefst acht locaties onze compacte straatveegmachines en smalspoor gereedschapsdragers. Onder het thema `Snow & Ice`bewijst Hako dat, behalve de Multicars, ook bepaalde varianten van onze compacte straatveegmachines inzetbaar zijn voor de gladheidbestrijding.

Daarom hebben wij gekozen voor originele, ietwat aparte, bij het thema passende locaties. Onze demodag is net een mode defilé: al onze machines worden één voor één voorgereden, gedemonstreerd en voorzien van een deskundige uitleg.
Naast demonstraties van al onze kleine Citymaster straatveegmachines demonstreren wij u ook onze Multicar Fumo en Trema met verschillende opbouwgereedschappen. Zo ook de Citymaster 90, Citymaster 300, Citymaster 1200, Citymaster 2000 (nu ook met 3 borstels) en nieuw: de Citymaster streetwash, een schrobmachine voor straten en pleinen.

Onder de bezoekers van de demodagen verloten wij een gratis en volledig verzorgde short-ski voor 2 personen naar het mondaine Ischg!! Of een driedaagse citystrip naar Praag, Barcelona of een andere Europese stad naar keuze.
Vraag naar het inschrijfformulier en schrijf u vandaag nog in.