Algemeen

Gita Hoogeveen is ad interim toegetreden tot de directie van AEB. Zij vervult daarin de rol van Chief Restructuring Officer (CRO). Hiermee is zij de opvolgster van de eind februari vertrokken Koos de Vink. Hoogeveen richt zich met name op de uitvoering van het herstructureringsplan en vervult daarmee een belangrijke rol in het verdere herstel van AEB.

Hoogeveen studeerde chemische technologie in Delft en heeft ruime ervaring als algemeen directeur in technische en productiebedrijven. In die hoedanigheid heeft zij onder meer verschillende reorganisaties en herstructureringen doorgevoerd. In haar laatste rol als interim-directeur (van de Business Unit Aanleg en Vervanging) bij Stedin heeft zij ervaring in het publieke domein opgedaan.

De nieuwe CRO van AEB zegt over haar nieuwe functie: “Een bedrijf herpositioneren en de stakeholders weer trots laten zijn, geeft mij energie en voldoening. Mijn kracht is structuur aanbrengen, professionaliseren en focus op processen door technisch inzicht en business analyse, maar altijd met oog voor de mens.”

De Raad van Commissarissen en de directie van AEB zijn verheugd over deze versterking van het directieteam. Hiermee bestaat de directie van AEB uit vier leden: Paul Dirix (CEO), René Klaassen (directeur bedrijfsvoering), Albert den Hartog (operationeel directeur) en Gita Hoogeveen (CRO).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven