Algemeen

De Nederlandse branchevereniging van recyclingbedrijven van bouw- en sloopafval en bedrijfsafval (BRBS Recycling) is op zoek naar een nieuwe directeur/secretaris. Hij of zij moet communicatief sterk, praktisch ingesteld en dienstbaar zijn.

De directeur/secretaris geeft bij BRBS Recycling leiding aan een klein ervaren team van drie à vier personen. Behalve affiniteit met de afvalbranche, moet hij of zij kennis hebben van de afvalwet- en regelgeving of deze zich snel eigen kunnen maken. Verder moet de nieuwe man of vrouw in staat zijn netwerken op te bouwen, zelfstandig, initiërend en met overtuigingskracht kunnen opereren en uiteraard gevoel hebben voor politieke en ambtelijke verhoudingen.

Dit blijkt uit de vacaturetekst voor een nieuwe directeur/secretaris die de branchevereniging heeft gepubliceerd. Kandidaten voor de functie kunnen zich tot 30 augustus melden voor de functie. BRBS Recycling is op zoek naar een nieuwe directeur, nadat Peter Fraanje eind maart dit jaar de vereniging na slechts tien maanden dienst verliet. Op dit moment neemt Damy Story de honeurs waar als interim directeur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven