Algemeen

Drechttankcleaning en Main Cleaning gaan samen verder onder de naam Dutch Waste. Volgens beide bedrijven komt dit de efficiëntie en dienstverlening ten goede. De twee in Dordrecht gevestigde bedrijven zijn actief op het gebied van industriële en maritieme reiniging en het inzamelen van afvalstoffen.

Door beide organisaties samen te voegen, ontstaat er een betere balans tussen de vacuümwagens op land en milieuboten op water. “Nu willen we een eenheid uitdragen naar buiten”, verklaart de directie van Dutch Waste (Klaas de Roode en Ed de Jong). “Ook intern brengt dit veel voordelen met zich mee. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en onze dienstverlening verder optimaliseren. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen en eventuele uitbreidingen.”

Als gevolg van de fusie is niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Zowel de vloot milieuboten als het wagenpark heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Ook zijn de medewerkers in het nieuw gestoken. Er werken 25 mensen. Dutch Waste heeft negen schepen en zeven vacuümwagens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven