Algemeen

Flex IT Distribution verschaft leden van autosportbond FIA toegang tot zijn it-terugkoopprogramma. De aangesloten autosport- en mobilityclubs kunnen hun oude hardware verkopen aan de Leidse it-distributeur en krijgen hier circulaire it-producten voor terug. Dit is naar eigen zeggen een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier voor de FIA-leden om hun it-omgeving te vernieuwen.

De FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) is een internationale federatie van verschillende nationale auto- en motorsportclubs en is vooral bekend als bestuursorgaan van sportevenementen, zoals de Formule 1, Formule E en de 24 uur van Le Mans. Aan deze bond zijn enkele honderden mobility- en autosportclubs wereldwijd verbonden.

De bond zet in op duurzaamheid en heeft als doelstelling om de milieu-impact van de aangesloten clubs terug te brengen, bijvoorbeeld door de inzet van circulaire it. De FIA doet hiervoor een beroep op Flex IT Distribution. Aangesloten FIA-clubs kunnen hun oude hardware verkopen aan Flex IT. Indien nodig, kunnen er refurbished producten voor worden teruggeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven