Ga naar hoofdinhoud

Eurograb sorteergrijpers

€urograb introduceert een nieuwe serie sorteergrijpers voor kranen van 700 kg tot 13 ton geheel compleet met CW aansluitingen en zeer robuuste rotators.
Voor de aanschaf van een sorteergrijper moest u in het verleden diep in de buidel tasten, met de grijpers van €urograb komt daar definitief een einde aan. Uniek aan deze serie sorteer grijpers of knijpers is de gunstige prijs, ca 40% goedkoper dan dat u gewend was.

De afvalstroom van elke onderneming is duur en wordt in de toekomst steeds duurder, het uitsorteren van afgedankte materialen loont daardoor snel, immers het gesorteerd aanbieden aan de verwerkers is een stuk goedkoper dan het ongesorteerd aanbieden.

In combinatie met uw eigen kraan en een sorteergrijper kunt u complete tuinen, schuren, gebouwen etc. eenvoudig en zonder zware arbeid demonteren en splitsen op afvalstroom soort, snoeihout bij snoeihout, bielsen bij bielsen, schuttingen knijpt u eenvoudig tot kleine pakketjes, tuinhuisje en oude kippenhokken zijn binnen enkele tellen verdwenen.

Omdat de aanschaf van deze grijper nu een stuk betaalbare is geworden komt ook voor de iets mindere gebruiker deze optie nu in zicht, immers vindt u bij €urograb al een nieuwe sorteergrijper vanaf € 2200,–.Een sorteergrijper van €urograb verhoogt de functionaliteit van uw minikraan.
Enige prijzen voor specifieke kraantype:
SOR 35H 0,7/ 1,5T € 2500,–
SOR 50 1/1,5T € 2750,–
SOR 95 1,5/2,5T € 2850,–
SOR125 2/4T € 2950,