Ga naar hoofdinhoud

Eerste paal geslagen voor Kuiken Used Equipment Center Roosendaal

Onder grote publieke belangstelling is op 21 februari 2008, door Used Equipment manager Hans Knook, de eerste paal geslagen voor het Kuiken Used Equipment Center Roosendaal. Naar verwachting zal eind 2008 het moderne en innovatieve pand aan de snelweg A17, op het Bedrijvenpark Borchwerf op de grens van Roosendaal, feestelijk worden geopend.

Reden voor de bouw van het Kuiken Used Equipment Center is dat de verkoop van gebruikte machines een sterk groeiende tak is binnen Kuiken N.V. De mogelijkheden voor deze verkooptak werden bij de Servicevestiging van Kuiken in Numansdorp echter te beperkt. Met dit eigen “Used Equipment” pand kan Kuiken slagvaardiger omgaan met de grote hoeveelheid gebruikte machines die verkocht worden.

Kuiken realiseert de nieuwbouw op een prachtige zichtlocatie aan de snelweg A17. De snelweg is een efficiënte verbinding voor de handel van machines naar het buitenland. Vlakbij de Nederlandse en Belgische havens en vliegvelden, is deze locatie verkeerstechnisch uniek te noemen. Het Kuiken Used Equipment Center zal worden bemand door Hans Knook, Wim Snijders en Simon van Steensel.