Ga naar hoofdinhoud

Dit lees je in de nieuwste Recycling Magazine Benelux

De nieuwste Recycling Magazine Benelux is uit! Een bomvolle editie met daarin onder andere:

Een interview met PVC recycler Ivo Besselsen. De ‘kampioen in vinylrecycling’ is met zijn bedrijf Vinylrecycling.com gevestigd in Lelystad. Waar het bijna een hobby is geworden om voor elk probleem in PVC recycling een oplossing te bedenken.

Het bedrijf UPP! heeft in Eemshaven een installatie waarin partijen van verschillende soorten kunststof worden verwerkt tot een homogeen mengsel, waarvan bijvoorbeeld planken en palen gemaakt
kunnen worden.

Jos Menten behoort tot de grotere Metaalrecyclers in Zuid-Nederland. Het bedrijf investeerde de afgelopen jaren fors in duurzame huisvesting en materieel. Jongste aankoop is een elektrische knipschaar met 2.000 ton knipkracht. Hoog tijd om af te reizen naar Roermond.

Maton Groep in Waalwijk heeft naast de conventionele recycling zoals bouw- en sloopafval, die de kern van het bedrijf vormt, sinds kort een nieuwe business: MG Plastic Recycling. Volgens directeur Bas Oprins en de broers Tom en Sam maton een schot in de roos. “De verwachting is dat we eind dit jaar al over de 7.000 ton gaan.”

Dit en nog veel meer lees je in RMB nummer 6 – 2022.