Algemeen

Demarec importeur in Frankrijk

V.l.n.r. Cyril Carboni, (Finance), René Martinoli (directeur-eigenaar Arma), Marcel Vening (managing director Demarec), Chantal Billy (director Demarec France) en Ruud de Gier (managing director Demarec)

Met terugwerkende kracht is de verkoopstructuur van Demarec in Frankrijk veranderd. Vanaf 1 januari 2020 werkt Demarec officieel niet meer met alle dealers individueel samenwerken, maar is ARMA Distribution als importeur voor Frankrijk en de Franse overzeese gebieden aangesteld. ARMA Distribution opereert onder de naam Demarec France.

Managing Director Marcel Vening is verheugd over het importeurschap van Demarec France: “Gisteren is er tussen Demolition and Recycling Equipment BV (Demarec) en ARMA Distribution een importeursovereenkomst getekend. De reden dat wij gekozen hebben voor een centrale importeur voor Frankrijk en de Franse overzeese gebieden Guadeloupe, Martinique, Frans-Guyana, Réunion en Mayotte, is het feit dat we nu met één centrale werken, en een veel sterkere reputatie kunnen opbouwen”.

Een ander groot voordeel is dat Demarec France voorraad kan houden van de meest voorkomende slijt- en onderdelen en ook een eigen voorraad van een aantal nieuwe producten heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven