Algemeen

Dehaco opent een nieuw magazijn en verhuurdepot in Werkendam en investeert daarmee in haar doelstelling om dichter bij de klant te komen. Dehaco Werkendam is na Lisserbroek (hoofdkantoor) en Sittard de derde vestiging in Nederland.

De keuze voor Werkendam komt niet uit de lucht vallen. Ook een dochteronderneming van de Dehaco Groep, genaamd Demto, is in deze plaats gevestigd. Dit heeft, in combinatie met de goede bereikbaarheid voor het zuidelijke deel van Nederland en een deel van België, uiteindelijk tot de keuze van deze locatie geleid. Bijkomend voordeel: Demto is de fabriek van onder meer de Tera waternevelaars, de Hyrax trilblokken en de DTS vloerenstrippers. Klanten kunnen dus ook hun bezoek combineren met een kijkje in de keuken van Demto.

Het nieuwe magazijn heeft een omvang van 300 m2, plus nog eens eenzelfde oppervlakte aan buitenterrein waar Dehaco een groot deel van haar bestverkopende producten kwijt kan en klanten die op regelmatige basis Dehaco-materieel huren logistiek beter van dienst te kunnen zijn. Klanten kunnen in Werkendam terecht voor de huur van asbestgerelateerde artikelen en sloop- en stofbeheersingsproducten t/m 1.000 kg. Daarnaast is er een magazijn voor verkoop beschikbaar met best-sellers en dient Dehaco Werkendam als drop-off locatie voor materieel dat bij Dehaco in Lisserbroek gekeurd moet worden.

Wie, wat, waar en wanneer?
Dehaco Werkendam is gevestigd aan de Calandstraat 20 te Werkendam en van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 – 16.30 uur. Leon Schmidt staat hier vanaf 1 mei a.s. tot uw dienst!

Dichter bij de klant
Investeren om dichter bij de klant te komen doet Dehaco niet alleen door nieuwe vestigingen op strategische locaties te openen. Ook wordt geïnvesteerd in de aanname van nieuw personeel én door binnen het verkoopteam een nieuwe werkwijze te implementeren. Sinds begin dit jaar werken de vertegenwoordigers en de commerciële binnendienst namelijk in een 1-op-1-relatie zodat de klant effectiever en efficiënter bediend kan worden.

Meer informatie & contact: www.dehaco.nl

Bijlage

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven