Algemeen

Dehaco, totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche, heeft haar serie Tera waternevelaars uitgebreid met de Tera 60. Hiermee is aan de serie van zeven installaties een all-in-one versie toegevoegd.

De waternevelaars voorkomen stofontwikkeling bij onder meer de overslag van bulkgoederen en het uitvoeren van sloop- of renovatiewerkzaamheden. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld geurbestrijding bij afvalverwerking en nablussing van een brand.

De waternevelaars maken gebruik van een speciaal ontworpen ventilator en de Demto-Rotor nevelkop. De gepatenteerde nevelkop heeft de mogelijkheid om de druppelgrootte in te stellen. Ook de worp en het elektrisch verbruik zijn instelbaar (Eco, Eco Boost en Power Boost). Het robuuste frame heeft een geïntegreerde watertank. Deze is laag geplaatst en voorzien van slingerschotten, zodat de mobiele unit bij verplaatsing een stabiele ligging heeft.

De Tera 60 kan op een lokale watertoevoer worden aangesloten. De installatie is leverbaar in GTX- en GTM-uitvoering. De laatste is als de GTX, uitgebreid met een landbouwonderstel, dissel en steunpoten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven