Ga naar hoofdinhoud

Dehaco breidt range nevelkanonnen uit

Als antwoord op de steeds strenger wordende arbo-eisen binnen de Nederlandse bouwwereld introduceert Dehaco een nieuwe generatie nevelkanonnen. Maatwerk is het kernwoord van deze nieuwe range Dehaco nevelkanonnen.

De nieuwe serie nevelkanon (WLP410, WLP550, WLP660 en WLP810) is het logische vervolg op de serie nevelkanonnen die Dehaco reeds eerder op de markt bracht. De nieuwste generatie nevelkanonnen van Dehaco bieden voor de kleinste tot de grootste projecten een oplossing. Met nevelkanonnen met een bereik van 0 tot 150 meter is Dehaco voor elke situatie in staat om maatwerk te leveren.

Efficiency door o.a. afstandsbediening
Daarbij onderscheidt de nieuwe generatie nevelkanonnen zich door een hogere mate van efficiency: een sterk gereduceerd stroom- en waterverbruik en uitgebreide mogelijkheden om de waternevel af te stemmen op de situatie. Een machinist op een kraan heeft de mogelijkheid het nevelkanon met een afstandsbediening te bedienen te sturen, om daarmee het bereik van de waternevel aan te passen. Daarbij zijn als extra accessoires een draai- en scharniersysteem en een praktisch controlepaneel leverbaar, waarmee het systeem desgewenst volledig zelfstandig kan functioneren. Er zijn vaste en mobiele varianten beschikbaar.