Algemeen

Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie uit om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van Construction Equipment in heel België. Vanuit deze vestiging worden alle merken uit het leveringsprogramma van De Bruycker-Kemp ondersteund. Klanten kunnen hier dus terecht voor Kobelco minigraafmachines en rupsgraafmachines, Atlas mobiele graaf-, overslag- en recyclingmachines en BOMAG wegenbouwmaterieel.

Vestigingsdirecteur, Luc DeLeener: “We willen met de vestiging in Saintes klanten ten zuiden en oosten van Brussel en in heel Wallonië beter bereiken. We hebben de mensen heel veel te bieden en zien de noodzaak dat, net zoals in de vestigingen in Oostende, Hamme en Diest, de service naar klanten doorslaggevend wordt.” Bestuurder Erwin Hellinckx: “Er zijn kosten nog moeite gespaard om de vestiging in Saintes in te richten en te voorzien van de juiste tools om met name de service naar de klanten in Wallonie direct op het door De Bruycker-Kemp gewenste niveau te brengen.”

Ben Kemp, CSO Royal Reesink B.V.: “Met de vestiging in Saintes complementeren wij de geografische spreiding in de Benelux nog beter. Inmiddels beschikken wij over negen vestigingen in de Benelux. Bovendien ligt op dit moment de focus van Reesink Construction op internationale expansie, waarin inmiddels de eerste stappen zijn gezet. Ten grondslag van deze groei ligt ons specialisme, het distribueren van Construction Equipment waarbij het A-merken betreft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven