Algemeen

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 vinden de BVOR-Demodagen ‘Code Groen’ plaats bij gastbedrijf Bruins & Kwast Biomass Management in Goor (Mossendamsdwarweg 1). De BVOR-Demodagen zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de 42 getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals chippers, shredders – voor zowel groenafval als voor sloophout, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Voor de bezoekers is er op beide dagen zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij zij de machines om beurten in actie kunnen zien.

In een ruimte op het terrein zijn, behalve de demonstrerende bedrijven, ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Exposanten zijn: Van Bemmel Recycling/Van Laecke Group, BIA BV, BULK.ID (Lybover), CRACO Nederland, Gicom composting systems, GM Recycling, Hencon Forestry BV, Van Herwijnen Machinery BV, Royal Dutch Kusters Engineering, Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA), De Lille NV, Menart, M-Tech Nederland BV, Neuenhauser Maschinenbau GmbH, C. van der Pols & zn. BV, Pon Equipment BV, Precia-molen Nederland BV, QS, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Van der Spek Vianen BV en Stoevelaar Recycling BV.

Programma
09.00 uur: terrein open en ontvangst
10.00 uur: eerste demonstratieronde
12.30 uur: pauze
14.00 uur: tweede demonstratieronde
17.00 uur: afsluiting

Het volledige overzicht van exposanten en machines en verdere details zijn te vinden op: www.bvor.nl

2 reacties op “BVOR-Demodagen ‘Code Groen’ op 5 en 6 juni 2019

  1. Ron van Ommeren schreef:

    Dan zijn ook de RDD dagen in Soest?

    • Willem-Jan Schampers schreef:

      Klopt helemaal. Wij zijn als RMB op beide evenementen aanwezig. Even schakelen dus!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven