Algemeen

De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) houdt op 5 en 6 juni 2019 de BVOR-Demodagen ‘Code Groen’ bij Bruins & Kwast Biomass Management in Goor (Overijssel). Het is de twaalfde keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Tijdens de BVOR-Demodagen demonstreren exposanten live ongeveer veertig machines die groene reststromen opwerken tot compost of andere biobased producten, denk aan chippers, shredders, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Zowel ’s ochtends als ’s middags vindt een rondleiding plaats, waarbij de machines om beurten in
actie zijn en uitleg wordt gegeven.

In een ruimte op het terrein zijn, behalve de demonstrerende bedrijven, ook andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

Het volledige overzicht van exposanten en machines en verdere details is te vinden op: www.bvor.nl.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven