Algemeen

BMAir gaat samen met Amberg Umwelt-Technik

Foto: BMAir

Filteroverdruksysteem fabrikant BMAir heeft 100 procent van de aandelen van Amberg Umwelt-Technik GmbH verworven. Met de overname van het Duitse bedrijf claimt BMAir de nieuwe Europese marktleider op het gebied van filteroverdruksystemen voor bouwmachines te zijn.

Na de overname door BMAir zal Amberg de operationele activiteiten onder zijn eigen naam voortzetten vanuit haar vestiging in Nettetal. Op organisatorisch niveau zal Robin Veltman al 20 jaar Managing Partner bij BMAir, naast Thomas Cronen worden benoemd tot Managing Director van de gecombineerde onderneming. Thomas Cronen heeft Amberg Umwelt-Technik GmbH jarenlang geleid als algemeen directeur. Samen met Robin Veltman zal hij nu bijdragen aan de uitbouw van beide bedrijven.

Robin Veltman: “BMAir en Amberg hebben elkaar gevonden omdat we de waarden delen op het gebied van kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid.” Thomas Cronen benadrukt: “De fusie tussen BMAir en Amberg is zeer positief nieuws voor alle medewerkers, klanten en partners. Ons gemeenschappelijk doel is duurzaam succes en verdere groei. De vooruitzichten voor de beide ondernemingen zijn zeer goed en wij zijn ervan overtuigd dat wij de best mogelijke beslissing hebben genomen voor een succesvolle toekomst. Onze klanten zullen profiteren van de gecombineerde kennis en een breder aanbod dat nog beter kan worden afgestemd op hun huidige en toekomstige behoeften.”

Als gevolg van de fusie zullen de producten van BMAir nu ook via het Amberg netwerk heel Duitsland verkrijgbaar zijn, inclusief installatie en service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.