Algemeen

Het wordt een belangrijk jaar voor BIA en Komatsu in Nederland. Beide partners hebben hoge ambities en een duidelijke visie om verder door te breken in de Nederlandse markt: “Nederland is van strategisch belang om de groeidoelstellingen van de BIA Group te verwezenlijken”, aldus Gregory de Jacquier , General Manager BIA Benelux. “We zitten nu al in een positieve evolutie, maar de tijd is gekomen om het tempo op te drijven.” De naam van het bedrijf, actief in grondverzet- en recyclingmachines, wordt de komende maanden een stuk zichtbaarder. Met Komatsu als partner zet BIA resoluut in op innovatie, nabijheid en service.

CEO Vincent Bia: “De BIA Group wil een betrouwbare partner en leider zijn in de verschillende sectoren waarin we actief zijn. De investeringen in Nederland zijn een logisch gevolg van deze missie. Met deze ontwikkelingen versterken we niet alleen onze eigen marktpositie, maar ook onze mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.” Hierbij zet BIA stevig in op de verhuurmarkt. Na de succesvolle ervaringen in België, worden onder het label MATRENT vanaf dit voorjaar de verhuuractiviteiten in Nederland verder uitbouwen.

Klanten krijgen de keuze uit een vloot Komatsu-machines die zich onderscheiden door hun doorgedreven innovatie en betrouwbaarheid. Op termijn wordt een honderdtal machines aangeboden. Hiermee beantwoordt BIA aan de groeiende vraag naar flexibele en kost-efficiënte oplossingen op korte en lange termijn. MATRENT wordt geleid worden door Arjen van Gangelen, die meer dan achttien jaar ervaring heeft in de sector, waarvan een groot deel in de machineverhuur. Deze belangrijke nieuwe activiteit wordt naar de toekomst nog verder ontwikkeld, als één van de strategische pijlers van het BIA-aanbod.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven