Ga naar hoofdinhoud

Betalingen via ‘Retour Tikkie’ nu mogelijk bij Krommenhoek Metals

Het kan eigenlijk niemand zijn ontgaan: er speelt de laatste tijd het nodige rondom contant geld. Overheid en banken voeren inmiddels een ontmoedigingsbeleid. Bij de grote banken wordt het bestellen van geld steeds duurder en het afhalen steeds lastiger. Daarnaast wordt er gewerkt aan landelijke wetgeving, met een limiet per transactie voor contant geld. Het minimum daarvoor wordt nog bepaald. Krommenhoek Metals wil dit allemaal niet afwachten en is gestart pilote gestart: ‘Retour Tikkie’.

Een belangrijk voordeel is dat het geld direct op de rekening van de klant staat. Daar krijgt hij een bewijs van. Overigens blijft contante afwikkeling ook nog mogelijk, binnen de wettelijke kaders. Er is bij Krommenhoek Metals in de afgelopen maanden veel werk verzet om betalingen aan klanten met Retour Tikkie mogelijk te maken. Maar eigenlijk is het bedrijf zijn we al veel langer bezig. Al een paar jaar geleden is een geldautomaat geplaatst, voor het uitvoeren van contante betalingen. Daarmee kan Krommenhoek Metals de veiligheid van de medewerkers en klanten beter waarborgen.

Wie er voor kiest om via een Retour Tikkie van Krommenhoek Metals te worden uitbetaald, doet meteen mee met een actie. Hij of zij ontvangt sowieso een leuke attentie in de vorm van een paar bokshandschoenen. En als bonus de betreffende klant ook nog kans op een elektrische step. Daarvan worden er vijf verloot.