Algemeen

De Van Laecke Group is er trots op om van Bemmel machine Import IJsselstein (NL) te mogen presenteren als BRT Hartner dealer BeNeLux.
BRT Hartner is onderdeel van de Eggersmann group. De Eggersmann group is een nieuw begrip in de recycling wereld en is een Duitse onderneming die investeert in Duitse recyclage fabrikanten. Ookonderdeel van de Eggersmann group zijn onze gerenomeerde merken Terra Select en Backhus.
BRT Hartner is gespecialiseerd in de bouw van stationaire installaties voor afvalverwerkers over heel de wereld. De klanten bestaan vooral uit de papier en karton industrie, huishoudelijk afval, PMD,containerafval, GFT en composteringen.
Het paradepaardje van BRT Hartner is de zakkenopener. Deze installatie met gepatenteerd openingsproces bestaat uit een trommel met meerdere onafhankelijk van elkaar draaiende schijven. De schijven zijn voorzien van messen die de afvalzakken openscheuren. De zakken en het materiaal wordt tegen, in druk regelbare, hydraulische armen gedrukt zodat de messen de kans krijgen om de zakken te open, bij stoorstoffen gaan de armen open volgens de ingestelde druk. Met een minimum aan slijtage wordt tot 95% van alle zakken geopend.
Wij geloven dat deze installatie een revolutie kan zijn in de afval & sorteerindustrie. Het grote voordeel is dat de zak wordt gescheurd, maar de zak blijft wel een geheel, ook het materiaal in de zak wordt minimaal beschadigd. Zo wordt de scheiding tussen de plastiek zak en de inhoud achteraf veel simpeler.
BRT Hartner is ook gespecialiseerd in doseerbunkers (walking floors) met of zonder verdeel wals, balistische scheiders, windshifters, openbreken van elektronisch gereedschap (niet shredden).
BRT-Hartner is een nieuwe uitdaging die wij bij de Van Laecke group met veel zin aangaan.

Bekijk enkele van de producten op onze website of kijk op http://www.eggersmannrecyclingtechnology.com/brt-hartner/ueber-brt-hartner/
voor het volledige pakket van BRT Hartner.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven